Szabályozza elektromos padlófűtését okostelefonnal!

 

Az elektromos padlófűtés gazdaságos és biztonságos üzemeltetéséhez okos termosztátot kínálunk,

ami kétszenzoros hőmérésre képes és mobiltelefonnal távolról is vezérelhető.

Természetesen okostelefon nélkül, helyileg is programozhatja a termosztátot, állíthatja fűtését, hőfokot.

 

 

 

Mit jelent a kétszenzoros érzékelés?

Elektromos padlófűtés termosztát padló hőmérséklet érzékelő szenzorral

 

A termosztát külön tudja érzékelni az adott helyiség levegőjének hőmérsékletét, és külön a padlóba helyezett, úgynevezett padlószenzor segítségével a padló hőmérsékletét.

Lehetőségünk van a levegő hőmérséklete, vagy a padló hőmérséklete, vagy akár mindkettő, kombinált értékei alapján vezérelni a padlófűtést.

Minden felhasználó az egyéni igényei vagy komfort érzése alapján, a neki leginkább megfelelő vezérlési módot tudja választani.

 

 

A Heatcom a mindkét szenzor szerinti érzékelés és vezérlés alkalmazását, valamint egy maximális padlóhőmérséklet beállítását javasolja (például melegburkolatoknál minden esetben 27 °C).

Padlószenzor elhelyezése

padlószenzor érzékelő elhelyezése elektromos heatcom padlófűtésnél

A padlószenzort a fűtőkábelek közé, azoktól egyenlő távolságba, középre kell elhelyezni, az oldalfaltól kb. 20cm-re és teljes hosszában 25mm átmérőjű védőcsőbe kell behúzni. A védőcsövet úgy kell a padlóba fektetni hogy az esetleges érzékelő meghibásodás esetén, a padlószenzor könnyen cserélhető legyen.

A padlószenzor védőcsövet az aljzat kiegyenlítés, betonozás vagy burkolás előtt le kell zárni, hogy semmi ne tudjon befolyni, így az érzékelő cserélhető lesz.

 

Elektromos Dán padlófűtés termosztáthoz padlófűtésszenzor elhelyezése

NA21 WiFi termosztát

Az NA-21 Smart termosztát egyedi megjelenésű, kivételesen esztétikus, minőségi elemekből gyártott, intelligens, prémium okostermosztát. 

Az NA-21 elektromos padlófűtés termosztát WiFi kapcsolattal, bárhonnan távvezérelhető, ahol internetre tud csatlakozni okos telefonjával. Természetesen internet és mobiltelefon nélkül is programozható, szabályozható a helyszínről, az érintőképernyőn keresztül.

A vezérő egyenletesen és gazdaságosan szabályozza a helyiségek  és a padló hőmérsékletét egy kifinomult program segítségével.

Kifejezetten elektromos padlófűtések vezérléséhez ajánljuk, de infrafűtés – infrapanel fűtés temperálásához is kitűnően használható. A fűtendő helyiség hőmérsékletét szabályozhatja a levegő hőmérséklete vagy a padló hőmérséklete alapján is, mivel a beépített levegő érzékelőn kívül, a termosztát része egy 3m hosszú vezetékkel ellátott, padlóhőmérséklet érzékelő szenzor is. A padló szenzort elektromos padlófűtés esetén kötelező használni, mennyezeti infrapanel fűtésnél a menüben egyszerűen kikapcsolhatjuk.  

 

padlófűtés elektromos termosztát mobiltelefon wifis irányítással
okos padlófűtéshez wifis termosztát, amit mobiltelefonján egy applikáción keresztül irányíthat
mobillal irányítható okos elektromos padlófűtés

  • WiFi-s távirányítás telefonos applikáción keresztül
  • Helyi programozás érintő képernyőn keresztül
  • A padló és a levegő hőmérsékletének külön szabályozása
  • Gyerekzár
  • Egyszerű beüzemelés és párosítás a WiFi hálózathoz
  • Megjelenéséhez és tudásához képest alacsony ár

 

M61 WiFi termosztát

 Prémium kategóriás termosztát mind kinézetben mind tudásban. Minden olyan kényelmi és gazdaságossági, energiatakarékossági funkcióval rendelkezik, amit elvárhatunk egy hőfok szabályzótól. 

A padlófűtés termosztátot a helyszínen, érintő kijelzőjén, valamint egy telefonos applikációval is lehet vezérelni, WiFi hálózaton keresztül. Így akár távolról is szabályozható a padlófűtés. A fűtés teljes irányítása, felügyelete, információszerzés, a kezünkben van valós időben, bárhol tartózkodunk.

Ez a termosztát hasznos lehet átlagos lakások, hétvégi házak, nyaralók, irodák fűtésekor, bármikor egy okostelefonnal be tudjuk állítani a fűtést, nem kell a felfűtésre várni.

Jó szolgálatot tehet többszobás lakások, apartmanok, és szállodák esetében is, ugyanis minden szobában külön külön, egy központi helyről tudjuk a fűtést vezérelni, akár be tudjuk azt is állítani, hogy a szobákban tartózkodók azt ne tudják felülprogramozni.

Ha a fűtésben, az áramellátásban bármilyen hiba keletkezik, az applikáció ezt azonnal jelzi és azonnal tudunk reagálni a nem várt eseményre. Különösen praktikus, ha egy nyitva maradt ablakról is azonnal tudomást szerzünk és nem fűtjük az utcát.

M6 termosztát

Az M6 termosztát minden olyan funkcióval rendelkezik ami az elektromos padlófűtés biztonságos üzemeltetéséhez és vezérléséhez szükséges. A dupla szenzoros technológia, padló és levegő hőmérséklet érzéklelő segítségével a legoptimálisabb fűtést biztosítja.

Akkor érdemes ezt a hőfokszabályzót választani, ha nem szükséges a helyiség távvezérlése, a fűtési szokások kiszámíthatóak, naponta azonosak és szeretnénk hogy minden fűtött helyiség ezen szokásokra külön-külön programozható legyen.

Billentyűzár, fagyvédelem, késleltetett indítás, takarék funkciók elérhetőek benne, ezenkívül nagyon egyszerű a programozása.